RUUSUN AIKA 1

RUUSUN AIKA 1
Julkaisija: Scanbox KIRJASTO-OIKEUDELLISET
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   15,00

Katso myös

Madventures I
Julkaisija: SonyBMG (2005)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   67,00
Madventures II
Julkaisija: SonyBMG (2006)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   67,00
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
6416335178033K

EUR
15,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
RUUSUN AIKA 1zoom

15.00€ (Alv 24%) 12.10€ (Alv 0%)Director: Ilkka Vanne, Pauli Virtanen

Cast: Jukka Puotila, Riitta R&228;ty, Paavo Westerberg, Katja Kiuru, Pauliina Sykk&246;, Fiona

Genre: Drama, Children

Production Year: 1991

Runtime: 261

Ruusun ajan on käsikirjoittanut Raija Oranen (Puhtaat valkeat lakanat) ja sen päähenkilönä on Roosa eli Roope (Pauliina Sykkö) sekä hänen ihana musta labradorinnoutajansa Nero (Fiona), jotka hurmasivat sarjan katsojat kerta toisensa jälkeen. Sarjan ensiesitys oli 1990-1991, uusintaesitykset vuosina 1992 ja 1998. Ruusun aika kuvasi Ruususen uusioperheen elämää todentuntuisesti ja saavutti poikkeuksellisen suuren suosion. Sarja keräsi ensiesitysvuonnaan parhaimmillaan vastaanottimien ääreen lähes 2 miljoonaa katsojaa.

OSA 1: Kerrankin yhdessä
Marja yrittää yhteistä perheiltaa, kaikki hajoavat tahoilleen. Marja "jää yksin", päättää ryhtyä taisteluun perheen puolesta. Nero saa täytekakun.

OSA 2: Yhteiset sotkut
Sennin sairauden vuoksi huusholli on kaaoksen vallassa. Marja yrittää uutta järjestystä, pakottaa perheen siivoamaan. Nero vaahtokylvyssä.

OSA 3: Iloinen Sokea
Roope valehtelee koulussa. Illi lintsaa. Jäävät kiinni, käräjöidään. Roope pakenee vintille, löytää Alli-haamun.

OSA 4: Mustat Sukat
Esko kieltää Roopea puhumasta Allista. Taikurinvala. Eskon ja Marjan pikkujoulut. Marja on mustasukkainen Jonnalle. Päätetään, että Senni muuttaa kotiin.

OSA 5: Napit ja nepparit
Sennin asunto myydään. Lapset + Mara hoitavat muuttoa. Marja ja Senni riitelevät tavaroista ja säkeistä. Roope luulee Eskon isänkin muuttavan taloon. Tupaantulijaiset ja sovinto.

OSA 6: Joulun Tähti
Taistelu Teneriffan lomasta. Eskon suunnitelma romuttuu. Joulutunnelma, evankeliumi, Nero Jeesuksena. Roope vie Allille jouluruokaa. Aarne Espanjasta ja entiset köyhät saapuvat joulunviettoon.

OSA 7: Köyhät Kyykkyyn
Merin bileet, perhe evakossa, Illin bändi esiintyy. Meri iskee Heidiltä Sanden. Mara ajaa humalassa kenkäkauppaan. Marja ja Esko vakoilevat. Poliisit tulevat paikalle. Meri esittelee uuden poikaystävän.

OSA 8: Pipipäät
Merin puhelinmurjotus Maralle. Merin isä, Stefan soittaa. Meri tapaa Stefanin. Marjalle ilmoitetaan töihin Roopen aivovammasta. Senni oireilee. Meri haukkuu Marjan ja Eskon Stefanin vaikutuksesta.

OSA 9: Terveen Merkki
Roope tutkimuksissa. Marja on ahdistunut. Meri kirpputoripalttoossa Sanden ja Heidin kanssa. Senni on järjestänyt kaapit, Marja suuttuu. Esko on hyvällä tuulella, Roope todetaan terveeksi. Marja heltyy Sennille.

OSA 10: Samaa tussia
Marja, Esko ja Roope uimassa. Graffitintekijät ja denat pulutunnelmissa. Vartijat yllättävät, poliisi pidättää Illin. Esko pelastaa Illin, kaveri saa turpiinsa isältään. Keskustelu graffiti-ideologiasta. Esko huomaa, että Senni on keltainen.

OSA 11: Karvas vesi
Esko saa tietää Sennin syövästä, kertoo Marjalle. Riita surusta. Roope oppii Allilta parantavan loitsun. Senni ei ymmärrä tilaansa, suunnittelee Roopen mekkoa. Perhe lohduttautuu pizzoilla. Nero karkaa kaupungin riemuihin.

OSA 12: Alati Sairas
Nero löytyy, raskautta epäillään. Senni leikataan. Rouva Matikainen on alati sairas (tuo Neron). Marja etsii pappia Sennille, aborttia Nerolle - asiat sotkeutuvat. Alati sairas vainoaa Eskoa, perhe piilossa saunassa. Luulevat myös pappia alati sairaaksi.

www.panvision.com/ruusunaika


EUR
15,00
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot