LEIJONIEN LAAKSO (MINISARJA)

Leijonien Laakso (Minisarja)
Julkaisija: Pan Vision (2011)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   62,00
    
Julkaisija:
Vuosi:
2011, 31.03.2011
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5709165722424K

EUR
62,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Leijonien Laakso (Minisarja)zoom

62.00€ (Alv 24%) 50.00€ (Alv 0%)

Ken Folletin kirjaan perustuva draamasarja on romanttinen, mutta painajaismaisen kutkuttava vakoilujännäri, joka päättyy ajojahtiin Afganistanissa.
Jack (Timothy Dalton) ja Kate (Marg Helgenberger) rakastuvat ensisilmäyksellä. Kate saa kuitenkin tietää, että Jack on CIA:n agentti. Kun Kate epäilee Jackin käyttävän häntä hyväkseen, hän lopettaa suhteen ja menee naimisiin Dr. Husakin (Nigel Havers) kanssa. Pariskunta lähtee avustusjärjestön työntekijöiksi sota- alueelle, mutta Kate alkaa epäillä aviomiehensä olevan KGB:n palkkalistoilla.

Katen on pakko päästä turvaan pienen vauvansa kanssa, ja vain Jack voi auttaa. Leijonien laakson nimekkäisiin näyttelijöihin kuuluu James Bondina tunnettu Timothy Dalton, jonka kokemus toimintaelokuvista ja kyky välittää suuria tunteita tekevät Jackista todellisen sankarin ja salaisen agentin. Marg Helgenberger (Peto, C.S.I.), brittiläinen luonnenäyttelijä Nigel Havers, Omar Sharif ja Jürgen Prochnow tekevät myös hyvät roolisuoritukset. Kalleimpiin televisiotuotantoihin kuuluva Leijonien laakso yhdistää draaman perinteiseen, räjähdysherkkään toimintaan, jota tukevat rakkauden ja uskollisuuden verkossa kipuilevat, moniulotteiset roolihahmot. Tämä sarja kannattaa nähdä.


EUR
62,00
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot