SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Pillerinpyörittäjä
8,00 €
Ilmainen toimitus
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
212 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2011, 10.05.2011 (lisätietoa)

Kun kuolemansairaaksi tuomittu Iisa yllättäen tervehtyy, hänen elämänsä ajautuu kriisiin. Edes nuori poikaystävä ei saa hänen oloaan virkistymään.

Mannerten välisellä lennolla vierekkäin istutetut Ben ja Oscar käyvät väkinäistä keskustelua. Lentopelosta kärsivän Oskarin oudoista tarinoista paljastuu, että hänen kohtalonsa on elää jokaisessa elämässään saman naisen kanssa, joka aina kuolee ennen häntä. Nyt Oskar on päättänyt ottaa kohtalon omiin käsiinsä ja pelastaa naisen.

Oskar yllyttää Beniä lukemaan omaelämäkerrallista romaaniaan karjankasvattaja Rigelistä, joka myös taistelee kuolemaa vastaan. Rigel jää yllättäen leskeksi, mutta päättää vaalia vaimonsa muistoa tavalla, joka ei miellytä muita. Rigel leimataan murhaajaksi ja syntipukiksi. Benin mielestä kertomus on naiivi ja epäuskottava. Hänellä on mielessään ratkaisu Oskarin kohtalonkierteeseen.

Pillerinpyörittäjä on otteessaan pitävä romaani toisiinsa kiertyvistä ihmiskohtaloista. Se on kiehtova kurkistus historiaan, jossa nykyhetki sykkii. Jokainen romaanin henkilöistä pyrkii taivuttelemaan kohtalonsa rajoja. Onnistuvatko he pyrkimyksissään, saavatko he iänkaikkisen elämän vai pääsevätkö siitä eroon? Pillerinpyörittäjä leikittelee elämän ja kuoleman kysymyksillä, mutta kiinnittyy silti ihmisen ikiaikaiseen tarpeeseen määritellä oman elämänsä rajoja.Tuote ei tilattavissa.
Pillerinpyörittäjäzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot