DUNE: MINISERIES

Dune: Miniseries
Julkaisija: Universal Sony Pictures KIRJASTO-OIKEUDELLISET (2001)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   15,00
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2001, 10.09.2001
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5051160120911K

EUR
15,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Dune: Miniserieszoom

15.00€ (Alv 24%) 12.10€ (Alv 0%)

Rohto melange. Se mahdollistaa tähtienvälisen matkustamisen, pidentää elämää sen laatua parantaen ja antaa mahtavia voimia. Ilman melangea ulkoavaruuden planeetoille levinnyt ihmiskunta on avuton. Ja melangea saa vain yhdeltä planeetalta koko tunnetussa maailmankaikkeudessa. Arrakis, jota myös Dyyniksi kutsutaan, on rutikuiva aavikkoplaneetta ja ainoa melangen lähde. Arrakiksen merkitys on mittaamaton; galaksien välinen kriisi uhkaa, keskipisteenään valtavien hiekkamatojen asuttama Dyyni.
Ensimmäisessä osassa eräs keisarikunnan suurista dynastioista joutuu kohtalokkaiden valintojen eteen. Herttua Leto Atreides (William Hurt) perheineen on saanut keisarilta määräyksen ottaa haltuunsa Arrakis, ja täten korvata aiemmin Arrakista isännöineet Harkonnenit. Paroni Vladimir Harkonnen (Ian McNeice) on kuitenkin vannonut kukistavansa ikiaikaiset sukuvihollisensa ja petollinen paroni saa apua odottamattomalta taholta. Harkonnenien kavala hyökkäys kukistaa Atreidesien armeijan, ja vain Leton poika Paul (Alec Newman) sekä tämän äiti Jessica (Saskia Reeves) onnistuvat pelastautumaan aavikolle. Erämaassa äiti ja poika kohtaavat fremenit, salaperäisen aavikkokansan, joka ottaa pakolaiset hoiviinsa. Lopulta Paul nousee fremenien johtajaksi toteuttaen ikivanhan ennustuksen.
Kakkososassa Harkonnenit jatkavat julmaa vallanpitoaan Arrakisissä. Paul kokoaa hajanaiset fremenheimot sinnikkääseen sissisotaan Harkonnenien tyranniaa vastaan. Paroni Harkonnen ei kykene enää toimittamaan melangea imperiumin vaatimaan tahtiin, ja itsensä keisarin on kohdistettava katseensa kaukaiselle hiekkaplaneetalle. Paul seuraa omaa kohtaloaan ja saavuttaa yhä suuremman tietoisuuden; mystinen Elämän Vesi avaa Paul Atreidesille koko universumin salat. Muinainen ennustus on toteutumaisillaan, fremenkansan kiihkeästi kaipaama Profeetta johtaa heidät Pyhään Sotaan, jossa koko ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla.

GenreSci-Fi
TV-sarja
Vaihtoehtoinen genreMinisarja/TV-elokuva
Kesto270 min
Suomalainen nimiDune - The Miniseries
Alkuperäinen nimiFrank Herbert's Dune
TekstitysTanska
Suomi
Norja
Ruotsi
ÄäniEnglanti (Dolby Digital 5.1)
KuvaWidescreen 1.77:1 (anamorfinen)
AlkuperäismaaSuomi
Väri/MustavalkoVäri
TelevisiosysteemiPAL
Kannen tyyppiKeep-Case
Kannen kieliSuomi
FormaattiDVD alue 2
OhjausJohn Harrison
NäyttelijätWilliam Hurt
Alec Newman
Ikäraja15 vuotta.
TuotantomaaUSA
Ensiesitysvuosi2000
Vaihtoehtoinen nimiDune 2000
StudioColumbia Pictures
Lisämateriaali» Trailerit
» Kaksi dokumenttia: "The Filmmakers Version" ja "The Production Story"
» ValokuvagallerianEUR
15,00
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot